Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Едно от новите попълнения на Лудогорец създаде проблеми за тима си на път към България. Шампионите се завръщат днес от подготвителния лагер в Австрия, а на летището в Мюнхен беше задържан Франк Гуела.

Оказа се, че котдивоарецът имал да плаща над 3000 евро глоби. Сумата била натрупана, докато Гуела играл за Арминия (Билефелд), откъдето пристигна в Лудогорец това лято. Атакуващият халф имал няколко нарушения зад волана на немска земя, но до ден-днешен така и не си плащал глобите. Сега обаче властите го задържаха и го принудиха да изчисти сметките си, след което ще го пуснат да пътува към България.

Лудогорец се завръща у нас и без треньора си Ивайло Петев, който остана в Австрия, за да гледа днешната контрола на Динамо (Загреб) срещу Спартак (Москва). Както е известно, хърватският гранд е съперник на тима от Разград във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият сблъсък е на 18 юли от 20:00 часа на "Лудогорец Арена".

Лагерът на селекцията на Ивайло Петев в Австрия приключи с вчерашната провалена контрола с руския Рубин (Казан). Преди това Лудогорец записа 3 поредни победи - 1:0 срещу Астра (Плоещ), 10:0 срещу Ватенс Сваровски и 3:1 над Динамо (Букурещ).

Следващата среща на футболистите на Ивайло Петев е мачът за Суперкупата на България срещу Локомотив (Пловдив). Тя ще се проведе на 11 юли от 20:30 часа на стадион "Лазур" в Бургас.