Защитникът на Берое Владимир Зафиров се оказа грешника в срещата с "Ботев" (Враца) (1:1), след като не успя да уцели топката в 9-ата минута и си вкара ефектен автогол. Пред Beroe Online бранителят изрази съжаление за грешката си.

"Стояхме по-добре на терена и заслужавахме победата. Съжалявам, че стигнахме само до хикс. Бяхме по-добрият отбор. Съжалявам, че така се случи и си вкарах автогол. Не можах да уцеля топката. Мисля, че успяхме в другите ситуации да противодействаме на нападателите на "Ботев" (Враца) и не им позволихме да стигнат до нашата врата. С оглед на това, че играхме по-добре и те не достигнаха до положение, можем само да съжаляваме, че не стигнахме до победата. Съдията си повлия на мача. В 50-ата минута имаше брутално влизане срещу Веско Пенев, което беше най-малкото втори жълт и респективно червен картон", сподели Зафиров.

За предстоящия мач за Купата на България защитникът каза: "Очаквам с Лудогорец да се получи здрав мач. Дай Боже да излезем победители. Ще се борим на 100%."

Сблъсъкът е в сряда от 18:00 часа под Аязмото.