Треньорът на Черно море Адалберт Зафиров защити играча си Сашо Александров, който в 74-ата минута на мача с "Левски" (0:4) събори на земята съдията Стефан Спасов. Наставникът определи като случайност бодичека от страна на защитника срещу рефера от Перник. Пастата обаче не смяташе така и не се поколеба да изгони Сашо Александров, след като се изправи на крака.

"Сашо Александров се срещна без да иска със съдията. Те се движеха в различни посоки и се срещнаха, не мисля, че той търсеше контакт с рефера", коментира ситуацията Зафиров.

"Имахме нашите положения, но не успяхме да ги реализираме. И при 1:0, и при 2:0 можеше да вкараме. На реванша трудно ще успеем да реализираме толкова много голове, за да се класираме напред, но ще се опитаме поне да спечелим мача", каза наставникът на Черно море.

"Вратарят Китанов има леко комоцио, ще го оставим да си почине и ще видим какво е ситуацията с него", добави Зафиров за младия страж, който още в началото на мача се сблъска лошо с Базил Де Карвальо, като и двамата бяха заменени принудително.

"През зимата ще направим селекция, която да запълни дупките в отбора, които имаме", сподели още бившият наставник на ЦСКА.