След Дженоа още един италиански клуб проявява много сериозен интерес към Серджиу Буш от ЦСКА. Става въпрос за Парма. Треньорът на тима Роберто Донадони иска да подсили атаката и румънецът е един от основните му варианти, пише италианското издание „Тутоспорт”.
 
БЛИЦ научи, че официална оферта от „пармалатите” все още няма, а от ЦСКА държат да продадат Буш поне за 1,5 милиона евро. Парма обаче не може да извади тези пари, но нещата могат все пак да достигнат до положителна развръзка поради следната причина.  „Червените” са набелязали 20-годишният панамски нападател Хорман Агилар.
 
Той е собственост именно на Парма, а в продължение на няколко сезона игра под наем в португалски клубове. Последният от тях е Олянензе. Агилар е сред трансферните цели на ЦСКА. Панамецът обаче все още има договор с италианския клуб и не може да си тръгне оттам като свободен агент, въпреки желанието му.
 
Говори се, че Парма ще предложи на „армейците” Агилар плюс сума, която да е доста под исканите 1,5 милиона евро, за да се сдобие с правата на Буш. Въпросът е дали от Борисовата градина ще приемат подобно предложение.
 
БЛИЦ припомня, че в ЦСКА вече е играл панамец. Това бе Хосе Гарсес, известен с прякора Ел Пистолеро. Той пристигна в ЦСКА през лятото на 2007 година и стана през следващия сезон шампион на България. След това заради щурия си характер Гарсес се махна от Борисовата градина, а впоследствие кариерата му тръгна със страшна сила надолу.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите