Вече бившият футболист на ЦСКА Антон Карачанаков коментира пред БЛИЦ, че си тръгва обиден. 22-годишното крило твърди, че се е наслушал на лъжи и му е писнало да стои на резервната скамейка.

"Разтрогнах договора не толкова заради дължими пари, а заради отношението към мен. Четири години едно и също, наслушах се на лъжи. Явно някои хора трябва да играят, а за мен няма място. Виждате, че се залага основно на чужденци. Очевидно аз съм ненужен на ЦСКА", каза Карачанаков пред БЛИЦ.

"Обиден съм и е нормално да има горчилка от факта, че така се получават нещата. Но колко още трябваше да чакам? На 22 години съм, искам да играя и да се развивам. Колко голове още трябваше да вкарам, за да играя редовно? Бях лоялен към ЦСКА и когато всички бягаха, аз останах. Но в крайна сметка бях излъган", огорчен е играчът.

"Да, потвърждавам информацията ви, че разтрогнах заради една заплата. Подадох молбата и скъсах по вина на клуба. Не счетох за нужно да им обяснявам в ЦСКА, така съм решил, така съм направил. Просто вече се чувствах излишен. След като на едно място не те искат, няма смисъл да продължаваме. Усещах се ненужен. При положение, че вкарвам и после пак стоя на пейката, за да играят чужденците", добави Карачанаков пред БЛИЦ.

На въпрос за бъдещето и дали би приел да заиграе във вечния враг "Левски", крилото беше лаконичен: "За бъдещето не коментирам нищо, ще видим какво ще стане."

Преди минути Карачанаков публикува следното съобщение на страницата си във "Фейсбук":

До всички хора с "червени сърца".

Взех едно от най-трудните решения в моя живот. Да съм отново резерва на някой чужденец (в повечето случаи те не са наясно какво е ЦСКА) или да продължа да се развивам. Избрах второто, но винаги ще съм един от Вас. Никога няма да забравя дните прекарани в ЦСКА. Когато са ми давали шанс мисля, че винаги съм го оправдавал и съм се раздавал за Вас на 100%. Дано дойде денят, когато в ЦСКА БЪЛГАРИТЕ ДА СА НА 1-ВО МЯСТО И ДА СЕ ВЪРНА В МОЯТ ДОМ. Само ЦСКА!

Винаги Ваш Антон Карачанаков


karata.jpg