Треньорът на Славия Златомир Загорчич, остана изключително огорчен от равенството 1:1 на неговия тим с Арда. Според специалиста „белите“ са можели да допуснат три или дори пет гола само през първата част.

Заги сподели, че се надява в паузата играчите му да си починат, а следващия им мач след паузата да бъде по-добър. В следващия кръг Славия гостува на Септември.

„Това, което показахме днес – не съм доволен от абсолютно нищо. Трябва да се радваме много на тази точка. Трябва да си помислим. Казах и в съблекалнята. Не може да действаме по този начин. Можеше да ни водят с 3 или 5 гола първото полувреме. Надявам се следващият мач да е по-сериозен. Да починем сега в паузата. Единственият мач, от който не съм доволен, е този днес“.

„Не влязохме по начина, по който искахме. Нямахме агресия, самочувствие…Получихме бързо гола. Нормално е да направиш грешка, но не е да правиш втора, трета, четвърта, пета. Това ме притеснява. Играчите трябва да повярват в себе си и дори да получат гол, да вярват в себе си. Като правиш това, което тренираш, то ти се връща. Надявам се резултатите да са по-хубави“.