Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата с 0:3 от Черно море от ефбет Лига в последен мач за двата тима за календарната година.

„Има умора в отбора. Имахме две тежки пътувания до Разград, а след това и до Варна, както и четири тежки мача. Не отдавам всичко на умората обаче. Това бе най-трудният ни мач. Трябва да бъдем максимално концентрирани в такива двубои. И при трите гола направихме много груби грешки, които не трябва да правим. Ще се опитаме да поправим тези неща. Не мога да кажа нищо срещу момчетата. Надявам се след лагера в Турция да са наясно какво трябва да правим на терена. Надявам се, че тогава ще има и резултати”, сподели Загорчич.

„До втория гол контролирахме нещата на терена. Опитвахме се да изравним. Имахме ситуации и след това нова грешка в центъра на терена, а след това и в наказателното поле и се предадохме. В Славия опция няма да се предаваме. Най-много искам да има себераздаване. Днес го направиха, но нещата не се получиха. Може би трябваше да направим повече ротации в състава, за да имаме повече свежи хора. Заслужена победа на Черно море, нека продължават така”, каза още специалистът.