Треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали футболистите си за представянето им срещу ЦСКА (1:1) и обяви, че "белите" е трябвало да вземат трите точки, защото са надиграли противника.

"Мога да съм доволен от четирите точки срещу двата най-силни български отбора (б.р. - в понеделник Славия победи с 3:2 Лудогорец в Разград). Днес играхме много по-силно от ЦСКА и заслужавахме трите точки. Имахме много ситуации и бяхме на много по-високо ниво от тях. Има моменти, в които имхме малшанс. В следващите мачове се надявам да вкараме тези ситуации. Нито една лоша дума за моите момчета", каза Загорчич.

"Имаше много атаки, радвам се, че Роберто Райчев си вкара гола. Днес приключихме мача с много момчета от школата. Ако продължават по този начин и вървят нагоре, ще направят хубави кариери", продължи той.

"Защо състав с българи да го прави слаб? Имам много таланти и трябва много работа. Това е добре и за националния отбор, за да има по-голям избор. Гледаме в тази посока", каза Загорчич, след което допълни, че пререканията му с Ел Маестро от 2018 г. и днес са забравени веднага след срещата.

"Не трябва да се връщаме назад. Всичко се забравя. Гледаме напред", категоричен е треньорът на Славия, който коментира и отменената дузпа за неговия отбор: "Щом е отменена, има грешка на съдията. ВАР поправи грешката му". 

"Анализирахме ЦСКА. Просто не трябва да се притесняваме. Излизаме и търсим победа и във вторник за Купата", завърши Загорчич. 

Купа на България - сезон 2023/2024
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига