Треньорът на Лудогорец – Захари Сираков, анализира победата над Славия с 1:0, изразявайки мнение, че ротациите са казали своето. Според младия специалист неговите възпитаници се влагат много в тренировки и мачове, но им трябва повече агресия в някои случаи.

На фона на спекулациите около бъдещето си, Сираков заяви, че засега е той треньор, а ако има промени, те ще се съобщят веднага. Сираков каза и че срещу Локомотив София отново ще предприеме промени в стартовите 11.

„Днес беше труден мач. Първото не влязохме както трябва. Второто повече контролирахме топката. Вкарахме гол, трябваше да търсим втори гол, за да го няма това напрежение в края“, заяви треньорът.

„По принцип видяхте, че направихме няколко промени. Оказа влияние, нямахме такъв синхрон. Знаем, че трудно играем със Славия. Най-важното е, че момчетата се вложиха“, продължи той.

„Гледаме така някои да играят по 1-2 мача. С Локо София ще започнат други. Разполагаме с доста качествени футболисти, нормално е да им се дава шанс“, разкри Сираков.

„Аз съм доволен от отбора, момчетата се стараят, работят много добре. Това се показва в мачовете. Има настроение в отбора, няма как да не ме радва“.

„Видях, че има спекулации, написано е по сайтовете. Аз съм треньорът. Ако има нов, ще го обяви ръководството. Давам максимума от себе си, за да расте отборът“, отговори Сираков на спекулациите за бъдещето си.

„Първо имаме мач с Локомотив София, после ще мислим за Славия Прага. Малко по-агресивни ще трябва да сме“, завърши наставникът.