ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Футболистите на Славия са залостени в гората преди мача с Лудогорец, разбра БЛИЦ. Двубоят от 12-ия кръг на "А" група е утре от 14:30 часа на "Овча Купел" и ще бъде предаван директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

Треньорският щаб на Славия е решил да има по-дълъг лагер за мача с класния съперник от Разград. Целта на Мартин Кушев е футболистите му максимално да се концентрират за предстоящия тежък двубой. Още след вчерашната тренировка наставникът се е качил с играчите си в хотел, намиращ се в полите на Витоша. По този начин "белите" ще прекарат две нощи в лагерна обстановка. От щаба на Славия споделиха, че на мястото дори на моменти се губи обхватът на мобилните телефони. Това радвало Мартин Кушев, който смятал, че за футболистите му е по-добре да не провеждат телефонни разговори, както и да не използват интернет.

За двубоя с Лудогорец аут са невъзстановеният Чавдар Янков, японецът Дайсуке Мацуй, а Павле Попара до последно ще е под въпрос. "Белите" така и не успяха да запишат победа в последните си 5 шампионатни мача, като се надяват точно срещу шампиона лошата серия да бъде прекъсната. Последният двубой между двата тима завърши с победа на Славия - 3:2. На 24 март за "белите" се разписаха Петър Димитров на два пъти и веднъж Владислав Златинов, а за Лудогорец точни бяха Александър Барт и Михаил Александров.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА