На помощните терени на стадион "Българска армия" беше дадено началото на благотворителния турнир "Един за всички, всички за Криси", който ЦСКА организира.

За да покажат на 9-годишния юноша на Футболна академия "Царско село" Кристиян Илиев, на когото предстои животоспасяваща операция, след като беше диагностициран с рядко срещано заболяване - сарком на Юинг (злокачестветн тумор), че не е сам, 24 отбора (набор 2006) ще поиграят футбол на "Армията" днес.

Освен тимове от софийските школи, за да покажат своята съпричастност, на стадиона пристигнаха и отбори от Видин, Дупница и Перник. 

Тимовете са разделени по 4 в 6 групи и двубоите ще се играят на принципа всеки срещу всеки, а мачовете ще са с продължителност 2 полувремена по 10 минути.

Всички отбори ще получат по една купа, на която е гравирано мотото на кампанията - "Един за всички, всички за Криси", за участието си в благотворителния турнир.

Посетителите на стадиона могат да си закупят нещо и от благотворителния базар, а всички желаещи имат възможност да дарят средства в кутиите, които са разположени около терените.

Защото футболът е много повече от игра. Защото футболът ни обединява. Защото всички сме един отбор. Защото Криси трябва да спечели най-важния си мач. И ние ще му докажем, че не е сам, пишат от сайта на ЦСКА.

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев

IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева

IBAN: BG71STSA93000024851958 - в евро

BIC: STSABGSF

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА КРИСИ!