Заседанието на Надзорния и Управителния съвет на ЦСКА започна в 14 часа на стадион "Българска армия", предаде репортер на БЛИЦ. Ръководителите на тима пристигнаха в Борисовата градина, като се очаква след приключването на сбирката да обявят официално решението за бъдещето на треньора Миодраг Йешич. Както вече ви съобщихме, Милен Радуканов е пред завръщане начело на "армейците". В ЦСКА вече се завърна и Емил Костадинов, който взима спортно-техническата власт.

Малко преди 14 часа на "Армията" започнаха един по един да пристигат членовете на Надзорния и УС на клуба. Костадинов беше един от първите. След него дойдоха Георги Илиев, Аспарух Никодимов, Венци Живков, Димитър Пенев, членът на УС Тончо Токмакчиев, както и Росен Кирилов, който е скаут в клуба и е човек от щаба на Радуканов.

Извън темата с Йешич на срещата ще бъдат дискутирани още анализ на представянето на представителния мъжки отбор на ЦСКА, както и ще има разискване на проекта на клуба за развитие на ДЮШ и на текущите ремонтни дейности.

Репортерът на БЛИЦ на "Армията" предаде още, че на срещата не присъстват босовете на "червените" Димитър Борисов и Иво Иванов.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ