Чешкият защитник на „Левски“ Павел Чмовш обяви, че тимът ще гостува на Лудогорец със задачата да спечели мача. Той призна, че не е гледал последните изяви на тима от Разград, в които шампионите не играха убедително.
 
„Очаквам отворен мач, защото Лудогорец се опитва да играе футбол. Това е добре, защото ние се представяме силно, когато получаваме пространства за атаките си. Трябва да се възползваме от шансовете, които ще ни се открият“, заяви Чмовш пред „7 дни спорт“.
 
„Не съм гледал последните мачове на Лудогорец. Предполагам, че ще ни направят анализ на играта им преди мача ни в сряда. Там ще видим къде са слабите им места. Гледах мачовете на разградчани в Лига Европа, но тези в първенството са по-различни. Всеки мач започва от 0:0. Отиваме в Разград, за да спечелим трите точки“, допълни чешкият бранител.
 
„Специално внимание върху играта на нападателите на Лудогорец не съм обръщал. Не съм фокусиран върху тях. Концентриран съм върху нашата игра. Трябва просто да ги убием, това е“, обяви 23-годишният защитник.