Христо Йовов отново потвърди, че не би се върна в „Левски”, докато Тодор Батков е шеф. Бившият спортен директор на „сините” коментира и шампионите от Лудогорец, заявявайки, че те се нуждаят от 25 години, за да съберат 45 000 фенове, а не зрители на стадиона за мачовете си в евротурнирите.

"Сам съм си виновен за това, което се случи. Трябваше да поставя нещата, каквито са. Колкото до „Левски” - клубът няма да остане без пари никога, все пак това е отбора на народа. А сектор "А" ще се построи, никой не си оставя къщата разградена”, сподели Йовов пред bTV Action.

„В момента положението не е цветущо, но спортно-технически винаги може да настигнеш друг клуб. Докато на Лудогорец ще им трябват 25 години, за да кажат, че имат фенове. На мачовете от Лига Европа те имаха на стадиона 45 хиляди зрители, а Левски или ЦСКА щяха да имат 45 хиляди фена.Това е разликата”, каза още бившият директор на „сините”.

„Левски” трябва да направи всичко възможно, за да играе в евротурнирите. Нищо чудно да се направи добра селекция и да се стигне до европоход. Тази възможност не бива да се пропуска”, завърши Йовов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ