Новото попълнение на Септември (София) Здравко Димитров говори преди мача срещу Спартак (Плевен) от Втора лига. Крилото обясни, че целите му са или завръщане в Левски или излизане в чужбина.

„Как се стигна до завръщането... Септември прояви интерес да ми подаде ръка. Аз искам да помогна. Тук почвата не ми е чужда. Оттук се продадох", коментира Димитров пред Диема Спорт.

„Имаше други опции, но не се стигна до договорка с моя отбор Левски“, обясни 24-годишното крило.

„Цел, която винаги си е в мен, е завръщане в Левски. Преди 6 месеца бях в Спартак (Варна), излязох в чужбина. Не се съмнявам, че пак ще го направя“, смята той.

„С Красимир Балъков не съм работил, но от видяното съм впечатлен. Иска постоянно да държим топката и да играем с нея. Доволен съм, че има млади момчета, които да се продават – това е политиката на господин Румен Чандъров. Както бяхме аз, Георги Русев, Иван Тилев. Не съм достатъчно готов, очаквах преди два месеца в Турция да се получат нещата, но не стана“, добави Димитров.

„Не се съмнявам в този отбор. Дори и да не бях дошъл, съм сигурен, че щяха да се върнат без проблем в елита", каза още футболистът, който е собственост на Левски.