Селекционерът на младежките национали Антони Здравков коментира след нулевото равенство с Уелс в Стара Загора, че България е съхранила шансове за класиране на Евро 2017.

„Първо ще кажа, че резултатът с оглед на пропуските и от двете страни, е закономерен. Като игра смятам, че на моменти допуснахме слабости, и това даде превъзходство на Уелс особено през първото полувреме. Неслучайно Уелс няма загуба до момента“, започна Здравков.

„Уелс не ни изненада с нищо. Те играят по този начин. Ние гледаме всички мачове. Шансовете са равни с всичко станали. Не само мача с Люксембург е задължителен, ако искаме да запазим шансове за следващия двубой", каза Сухия.

"Нямаше притеснение, но имаше напрежение. Това не е добре. Психиката ни повлия. Казах на момчетата, че във футбола трябва да играем така, че да правим на терена това, което искаме. Пресираха ни днес. Имат добри изпълнители“, добави специалистът.

„Юлиян Ненов (б.р. - играчът на Дунав влезе на смяна и пропусна две добри ситуации) е добър играч, но до момента не попадаше в нашите сметки. Допуснахме грешки, но всички искаха да победим“, каза още Здравков.

Пътят на младежките национали към Евро 2017 - програма и класиране