Наставникът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков похвали футболистите си за показаното в контролата с Локомотив (София), спечелена с 3:2 в Сандански. Спецът коментира и темата с Игнасио Варела, който е силно желан от ЦСКА.

"Към финала сме със селекцията. Това са момчетата, на които ще разчитаме през пролетта. Чакам и последните двама да се присъединят - Бруно Висенте и Варела. За последния едва ли ще се озове в ЦСКА, защото той е прекалено скъп за тях, а по друг начин не виждам как може да се осъществи този трансфер, след като той има договор за преотстъпване от Палермо при нас до лятото", каза Тони Здравков.

"Евентуално днес или утре може да привлечем един нападател, но на този етап няма нищо сигурно и затова няма да споменавам имена", добави наставникът на "Ботев" (Враца).

„През първото полувреме играхме по-добре, по-организирано, по-компактно. Нямахме никакви проблеми от към игрова обстановка. През второто полувреме подценихме нещата. Новите не влязоха концентрирани, но това е нормално. Определено съм доволен от старанието на всички в мача. В никакъв случай Локомотив (София) не игра по-слабо от нас. И те си имаха своите шансове, пропуснаха положения, можеха и те да вкарат повече голове, същото се отнася и за нас", добави Здравков.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ