Треньорът на "Левски" Тони Здравков призна, че обстановката в отбора е много тежка. Специалистът даде днес пресконференция преди Вечното дерби с ЦСКА. Мачът е в събота, 8 март, от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Ситуацията е тежка и всеки един от нас я преживява по свой начин. Не е никак лесно да се работи при такива обстоятелства. Вярвам обаче, че на терена промените няма да им се отразят по никакъв начин. Обяснили сме много добре на чужденците за какъв мач точно става въпрос и от какво значение е той за "Левски". Отделно в съблекалнята всички си говорят, така че няма хора, които да не са наясно със заряда. Някои състезатели все още имат нужното време, да за да се адаптират и да започнат да показват добри игри. Надявам се срещу ЦСКА да покажат друго ниво", коментира Здравков.

"В подобно дерби никога не е имало фаворит, няма и да има. Който е показвал по-голяма мотивация, той печели. В мачовете с ЦСКА през тази година не сме отбелязали гол. Мисля, че това е отговорност на всеки един състезател, а не само на треньора. Съперникът притежава футболисти, които имат доста голям опит и бързина, в което се изразява силната им страна. За нас факторът домакинство трябва да е предимство", каза още Тони.