Съпругата на нападателя на Монтана Сергей Георгиев - Емилия Емилова, изригна след ужасяващата му контузия. Футболистът пострада при сблъсък с вратаря на Славия Светослав Вуцов в срещата от 30-ия кръг на Efbet Лига, спечелена от "белите" с 2:0.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Кракът на нападателя на Монтана беше счупен. Кошмарът се разигра в навечерието на рождения ден на Сергей Георгиев. След контузията нападателят беше откаран с линейка към болницата.

"Никога, на никой не пожелавам това, което преживяхме тази вечер! Пазете се бе хора, нищо не е на живот и смърт и нищо не е по-важно от здравето! На терена сте предимно човеци, не знаеш историята на противника... Празнувам рожден ден сама, замисляйте се поне малко...", написа в страницата на Монтана във "Фейсбук" Емилия, която дари Сергей със син в началото на годината. 

Феновете на тима от стадион "Огоста" стигнаха и по-далеч. Младият Вуцов понася много критика след инцидента, като един от запалянковците на Монтана го нарича "убиец".

Сергей Георгиев в понеделник претърпя успешна операция в София. Прегледите установиха, че има двойна фрактура на глезена и се наложи да легне под ножа. 29-годишният нападател ще се възстановява няколко месеца, като би трябвало да бъде готов за игра през есента.