Треньорът на Левски Живко Миланов застана пред телевизионните камери след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив) в първата предсезонна контрола на тима. Той обаче изрази притесненията си за ситуацията в съблекалнята, където всички се притесняват от неизвестността за бъдещето на клуба. Младият наставник изрази оптимизъм, че нещата ще се подобрят. Миланов поздрави играчите, че въпреки тежката ситуация в нито един момент не са помислили за бойкот.

“Победата не е от толкова голямо значение. Важното беше момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. Мисля, че това се получи в доста голяма част от мача. За толкова кратко време от началото на подготовката не може да искаме нещо повече. Отсъствието на подготвителен лагер със сигурност не е приятно, но такава е ситуацията. Съобразяваме се с нея. Сигурен съм, че въпреки това ще се подготвим добре“, обяви Миланов.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„Ситуацията в съблекалнята никак не е добра, няма какво да крия. Всеки футболист се притеснява за бъдещето си, особено при такава яснота, каквато има при нас. Някои момчета все пак са в началото на кариерите си се притесняват какво ще се случи. Собствениците ме увериха, че има някаква надежда, но ще видим какво ще се получи”, допълни треньорът на Левски.

„Предоставил съм списък с имената на играчите, които искам да останат. Говорил съм с повечето от тях, но те все още нямат подписани договори.”

“Поздравления за тези момчета в отбора. При всичките тези проблеми не са казали нищо за бойкот или са отказвали да тренират. За млад треньор като мен тази ситуация не е приятна, но искам да се развивам.“

„Аз съм оптимист за бъдещето на клуба. Дали с нас или без нас, Левски ще се оправи. Това е най-големият отбор в България, с голяма фенска маса и няма да бъде оставен на произвола на съдбата. Левски може без всеки”, завърши Живко Миланов.