ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо поздрави и надъха футболистите на Добруджа. Отборът на Сашо Ангелов води битка за оцеляване във Втора лига, а част от тима е Валери Божинов, който е приятел със Специалния. 

Добруджа разпространи видеото с поздрава на известния португалец.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Здравейте, момчета от ПФК Добруджа. Надявам се да произнасям правилно името. Жозе е тук, от Рим. Разбира се, аз съм стар приятел на Божи. Пожелавам ви всичко най-добро, добри мачове, добри тренировки, добро развитие и много късмет!”, казва Моуриньо в обръщението си.

Съобщението от Добруджа: 

"Скъпи приятели и фенове на ФК Добруджа, 

тъй като вие сте дванадесетият играч в отбора, както и един от най-важните фактори за развитието ни, за да се чувствате по-близо до любимия си клуб, тук, на Фейсбук страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и актуална информация относно тренировки, нови попълнения, ще избираме заедно играчи на мача, ще ви издаваме тайни от кухнята на отбора и ще правим още много нови и интересни неща за вас. 

Започваме с поздрав не от кой да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, за да пожелае успех на отбора. Благодарим на Валери, който е част от клуба и чрез който поздравът стигна до нас. 

Очакваме ви и в нашата Viber общност, където също ще получавате информация за най-новото във ФК Добруджа!".

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2022/2023

 

Скъпи приятели и фенове на ФК Добруджа, тъй като вие сте дванадесетият играч в отбора, както и един от най-важните фактори за развитието ни, за да се чувствате по-близо до любимия си клуб, тук, на Фейсбук страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и актуална информация относно тренировки, нови попълнения, ще избираме заедно играчи на мача, ще ви издаваме тайни от кухнята на отбора и ще правим още много нови и интересни неща за вас. Започваме с поздрав не от кой да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, за да пожелае успех на отбора. Благодарим на Валери, който е част от клуба и чрез който поздравът стигна до нас. Очакваме ви и в нашата Viber общност, където също ще получавате информация за най-новото във ФК Добруджа! Присъедини се към ФК ДОБРУДЖА 1919 във Viber https://invite.viber.com/?g2=AQBoNbCt5FoaYFC5BuSRXoOZrP0ZTxZNLBFiqqX4Seq1Zf%2BJZfSk0az07YDx4dqR

Публикувахте от ПФК "Добруджа 1919" - Официална страница в Сряда, 15 март 2023 г.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК