Нападателят Жуниор Мораес най-после попадна в групата на ЦСКА за мач от “А” група. Бразилецът е на линия за двубоя с Локомотив (Пловдив) от 5-ия кръг, който е в понеделник (12 септември) от 20:00 часа на “Българска армия”. Както е известно, сагата около Мораес продължи цяло лято. Заради съдебни спорове между бившите му клубове Глория Бистрица и Металург Донецк играчът беше със спрени права от ФИФА и пропусна мачовете със Стяуа и първите двубои от шампионата. След това имаше вариант Жуниор Мораес да бъде преотстъпен на Стяуа, но в крайна сметка остана в Борисовата градина. Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов ще може да го използва срещу Локомотив.

В групата за двубоя са всички здрави състезатели. Отпаднаха контузеният Апостол Попов и Павел Виданов, който все по-често не намира място дори и сред резервите. Радуканов не е включил в разширения състав Антон Карачанаков и Станко Йовчев./БЛИЦ

Групата на ЦСКА
Вратари: Райс Мболи, Иван Караджов
Защитници: Костадин Стоянов, Иван Бандаловски, Адемар, Пламен Крачунов, Румен Трифонов, Денис Халилович
Халфове и нападатели: Тодор Янчев, Борис Галчев, Грегъри Нелсън,Спас Делев, Мишел Платини, Янис Зику, Жуниор Мораес, Саша Живец, Станислав Костов, Александър Якимов, Петър Стоянов.