Треньорът на Пирин (Благоевград) Петър Златинов даде своето мнение след края на мача, който неговите момчета загубиха от Царско село с 1:3.

"Имахме още две положения след гола и не успяхме да вакраме. Трябваше да вкараме втори гол и да ги пречупим. Необяснимо и за мен се прибрахме малко назад. Те се възползваха от наши грешки. Яд ме е, че в такива моменти трябва да сме малко по-организирани. Надявам се занапред да не ги правим тези грешки. Пак казвам необяснимо за мен след гола се прибрахме и бяхме припряни. Трябваше малко да се успокоим. Ако бяхме малко по-концентрирани и агресивни, и настоятелни, можеше да се получи добър резултат. Радвам се, че момчетата опитват да показват това, което тренираме. Занапред ще се стараем да ни се получават повече нещата", каза Златинов.

"Щом вие сте чули, значи и ние сме го чули. Чу се всичко. Има хора, които да оценяват съдиите, но не е честно за нашия труд. Не мисля, че за тях имаше дузпа. Ако има дузпа за тях да си я даде. Но ако има и за нас, защо да не я даде. Който е по-добрият, той да спечели. Надявам се да се оправят нашите проблеми. Малко ме е яд и ми е болно за два мача, в които не подходихме както трябва. Но проблемите са навсякъде в България. Надявам се футболистите да са по-спокойни и да вървим напред", добави треньорът

"Имаме уверение, че Пирин ще продължи своето съществуване. Но може да си говорим много работа, а ако не се случат, говорим празни приказки. Пирин заслужава минимум да се бори да е в средата. Трябва да има сигурност във финансово отношение", завърши Петър Златинов. 

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019