Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Юношите на "Левски" (родени 1994 година) с треньор Викторио Павлов изиграха зрелищен мач със Сараево, който завърши без победител - 3:3. Двубоят беше директен спор за първото място в Група "А" на силния международен турнир за Купата на Централна и Източна Европа - CEE Cup, провеждащ се в чешката столица Прага. Успехът класира "Левски" на 1/2-финал в престижната надпревара.

Както е известно, в четвъртък предстои по-важният сблъсък на "сините" със същия съперник. Мъжкият отбор на "Левски" гостува от 22:00 часа на ФК Сараево в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Селекцията на Илиан Илиев спечели първата среща с 1:0 след гол на Симеон Райков в 72-ата минута.

В днешния двубой на юношите "Левски" изоставаше в резултата с 0:3, но успя да стигне до равенството с попадения на Кристиян Димитров, Ахмед Дъглов и Валентин Добревски.

Така селекцията на Викторио Павлов завърши на първо място в Група "А" с актив от 4 точки и голова разлика 7:4, пред Сараево (4 точки, голова разлика 5:4) и Бохемианс 1905 (0 точки, голова разлика 2:6).

"Сините" ще играят на 1/2-финал на 27 юли. Съперникът им ще стане известен след изиграването на срещите в останалите групи.