Силно изказване на полувремето на мача между Локо (Сф) и Локо (Пд) направи легендата на “черно-белите” Христо Бонев. Зума нападна съдията Цветан Георгиев, който даде спорна дузпа, с която тимът от “Надежда” изравни.

”Докато има съдии като Баничката и странични като Мекицата, няма да има футбол. Това са хора, които нямат капка морал. Но рибата мирише откъм главата. Футболният съюз трябва да отърве от такива баници и мекици, които само вредят. Ако продължава да ги има хората, които дават пари за футбола, ще се откажат”, каза Бонев за съдиите в срещата пред ТВ2.

”Аз искам Локо (Пд) да победи, Николай Гигов иска Локо (Сф) да победи, но го познавам добре, и знам че едва ли е доволен от това, което се случва. Колкото по-бързо се отървем от баниците и мекиците, толкова по-бързо ще се оправим. Иначе ще имаме аматьорски футбол. Видяхте дузпата, видяхте как Караджинов вкара Ставрев с топката във вратата. Стои и гледа този човек и няма морал. Това са срамни неща. Тези футболисти играят, за да създадат удоволствие, но вижте какви неща се получават./БЛИЦ