Бившият национален селекционер Христо Бонев похвали работата на Любослав Пенев начело на представителния тим. Зума обаче не пожела да дава съвети на бившия нападател как да победи Армения довечера в първата от двете решителни квалификации за баражите на Мондиал 2014, които предстоят на нашия тим.

"Любо си е вътре в кухнята и си знае най-добре материала. Той много добре знае колко сол и пипер да сложи на манджата, за да ни е вкусна. Вярвам, че ще ни поднесе поредната порция радост. Отличен готвач е", казва Зума пред "Тема Спорт".

Според него дори и при негативен резултат в Ереван не трябва да бързаме да зачеркваме отбора. Според него Любо е извършил много добра работа досега с изграждането на тим, който има вече игрови облик и собствен стил и би трябвало да продължи работата си и занапред.

Ако пък вземем и двата предстоящи мача с Армения и Чехия в София и пак не се класираме на баражите, то ще трябва да се сърдим единствено на себе си, заради многото равни резултати, които направихме на старта на квалификациите.