Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев-Зума сподели очакванията си за предстоящите мачове с "Левски" и "Ботев" (Пловдив). Утре от 17:30 часа "смърфовете" приемат "сините" в двубой от 25-ия кръг на "А" група, а на 8 май е пловдивското дерби.

"Очаквам да не повторим играта си от "Овча купел", където бяхме неузнаваеми. Мисля, че срещу "Левски" ще направим добър мач. Ако успеем да спечелим, ще бъде отлично за самочувствието ни, тъй като след това имаме дерби с "Ботев" (Пловдив). Това, че не се борим за турнирите и оставане в групата ни се отразява. Но когато има мачове срещу "Левски", ЦСКА, "Ботев" и Лудогорец - в тях освен за Локомотив и честта на фланелката, играеш и за себе си. Мисля, че ако нашите момчета се мобилизират и се хвърлят в мъжка битка, може и да стигнем до добър резултат срещу "Левски", коментира пред "Тема спорт" Христо Бонев.

"В момента г-н Марешки е зает с изборите. Но мисля, че като влязъл нашето семейство, трудно ще го изостави. Мисля, че ще се намерят и други хора, които да му помагат, за да може по-лено да издържа отбора. Още не сме започнали работа по селекцията, защото чакаме изборите - да се освободи г-н Марешки. При всички положения се нуждаем от двама нападатели и един организатор на играта. Може да се каже, че искаме играчи във всички линии. Ще привличаме българи, тъй като политиката на клуба е такава. Не мисля, че някой от футболистите ни могат да ни напуснат. Много трудно някой ще си тръгне", добави Зума.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ