Тодор Христов направи силен мач за Берое при победата над Славия с 2:1. Талантът, който през зимата бе на крачка от трансфер в ЦСКА, заяви че офертите от грандовете не винаги трябва да се приемат.

”Не искам да коментирам това, което се случи през зимата с ЦСКА. Искам да кажа само, че не е задължително офертите от ЦСКА и “Левски” винаги да се приемат. Ако някой от грандовете те иска, не си длъжен да ходиш там”, коментира роденият на 25 септември 1987-а състезател в Актуално студио "Дерби".

“Признавам, че имаше разминаване във финансовата част на договора с ЦСКА, но не съм искал прекалено голяма заплата”, сподели играчът.

Христов, който е играл още за Септември (Сф), Марек, Свиленград, Монтана и Несебър, благодари на треньора Илиан Илиев, който му гласува доверие. “Не е удачно да правя характеристика на треньорите, с които съм работил. Благодаря на г-н Илиев, който ми даде шанс да се развивам. Нашият отбор е един от добрите в България. Можем и да се преминем по-напред, но това не е някаква фикс идея”, завърши полузащитникът./БЛИЦ