ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Един от основните футболисти на Левски - Хосе Кордоба, се похвали, че се забавлява, карайки ски. Панамският защитник отдели внимание на половинката си след завръщането на отбора от дългия лагер в Дубай.

21-годишният Кордоба публикува в социалните мрежи две снимки от вълнуващото преживяване в курорта Боровец. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Панамският национал обаче търпи критика заради безумното си решение да се качи на ски и да практикува рискуващ здравето спорт. И то при положение, че е ключов футболист на Левски, а официалните мачове започват след броени дни. 

Освен това от евентуална продажба на Хосе Кордоба в касата на "сините" ще постъпят поне 2 милиона евро. Както е известно, той е обект на сериозен интерес от чуждестранни клубове. 

"Да слиза веднага, че какви бели стават!", коментира фен на Левски. 

"С тези снимки ще изправи косите на Мъри и Наско. Само като знаем какви нелепи контузии стават със ските", добави друг запалянко, който също не одобрява решението на Кордоба да се пързаля по белите писти в Боровец.

Припомняме, че в края на 2022 г. вратарят на Байерн Мануел Нойер счупи крак по време на ски ваканцията си. Преди години пък футболист на Славия провали трансфера си в Италия заради необмисленото решение да се пързаля по белите писти.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023