Халфът на Литекс Армандо Ваюши атакува бившия си треньор Златомир Загорчич. Според албанеца сърбинът не е бил достатъчно строг с футболистите. Крилото на ловчанлии допълни, че при Миодраг Йешич в отбора има нужната дисциплина.

"Има голяма разлика. В момента атмосферата в отбора е много по-добра. Всичко зависи от треньорите. Сега дисциплината в тима е по-голяма, досега изобщо не беше така. Целият тим се чувства по-добре с новия треньор Миодраг Йешич. Колкото до Загорчич, няма какво да кажа за него. Ако ги съпоставим, Йешич не слуша никого, нито Ваюши, нито Джазула, никой, той командва. Докато при Загорчич и да играеш добре и зле, пак получаваш поздравления", каза Ваюши пред news7.bg.

По време на мача с Лудогорец крилото получи жълт картон след сблъсък с Жуниор Кайсара, а равносметката са два счупени зъба. След вчерашното равенство с шампионите титлата вече не е цел за тимът от Ловеч.

"В междинния кръг почиваме, но после ни предстои здрава битка с ЦСКА. Ще трябва да победим задължително в София. Ще се борим с всички сили за второто място", каза Ваюши.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА