Полузащитникът на Славия Жереми Манзоро получи наградата на най-добър играч за XIX кръг на "А" група. Халфът бе отличен за трите си гола за победата над "Левски" с 3:1 преди паузата в шампионата.
 
Французинът заяви, че се чувства добре в Славия и има намерение да изпълни договора си, но намекна, че би приел оферта от роден гранд като похвали специално шампиона Лудогорец.
 
"Играем добре срещу големите, те респектират всички, това ни е мотивацията. Особено когато играеш срещу Лудогорец, тогава всички се хвърлят. Имам намерение да науча български, който обаче е много труден. Има отбори като Лудогорец, които спокойно могат да играят в първа дивизия на Франция, има и такива които могат да успеят във втората дивизия. Не съм готов да се върна на 100% във Франция. Като пристигнах в Бургас помислих, че е като в Истанбул, но после разбрах, че е напълно различно. Постепенно тук започна много да ми харесва. Бих приел оферта от някой от българските грандове. Все пак това трябва да се обсъди между клубовете", заяви Манзоро.