Един от основните стълбове в халфовата линия на ЦСКА Джонатан Линдсет разясни начина си на празнуване на гол. 27-годишният норвежец се разписа при победата с 2:1 над Ботев (Пловдив) и след това започна да удря въображаеми барабани. Обяснението на футболиста беше част от клипа, с който „армейците“ днес показаха сцени зад кулисите около гостуването си на Колежа.

"След като загубихме от Лудогорец, медиите започнаха да шумят, че съм бил на бар. За протокола - това видео е от миналата година, когато вече бяхме в почивка. Но е така, бях на бар и свирих на барабани. Така че, разбира се, когато вкарвам голове - ще бия на барабани, така ще празнувам. За тези, които не вярваха в нас - ние сме ЦСКА! Знаем какво значи емблемата. Дори да сме долу, ще се изправим и винаги ще се борим", каза Линдсет пред клубната телевизия на "армейците".

Преди няколко седмици, когато ЦСКА беше в криза и се представяше слабо, в социалните мрежи феновете започнаха да споделят видео, на което норвежкият халф на тима е в бар и удря барабани. Опитът беше да се създаде внушение, че Джонатан Линдсет не се интересува от негативните резултати, а се е отдал на забавление.