Крилото на ЦСКА Антон Карачанаков написа гневен статус в социалната мрежа Фейсбук. Това се случи малко след мача между „червените” и Литекс (1:0), в който юношата на Пирин (Благоевград) не взе участие.

„Когато на едно място си нежелан, си длъжен да си тръгнеш!”, написа Карачанаков. Думите му вероятно са провокирани именно от факта, че той така и не се появи на терена при победата над ловчанлии.

Както е известно, Омар Косоко, който измести Карачанаков от титулярния състав, получи контузия в мача за Купата на България срещу Хасково и пропусна двубоя с Литекс. Това обаче не помогна на младежкия национал да се върне в игра. Карачанаков въобще не се включи в срещата.

Нападателят изглеждаше крайно разочарован от това решение още по време на мача. Той загряваше край тъчлинията с явно нежелание и видимо бе в лошо настроение. Младата звезда на „червените” бе и един от първите футболисти, които си тръгнаха след двубоя и отказа дори да говори с феновете. Карата изглеждаше много ядосан и разочарован на излизане от стадиона. Група деца го попита дали има фленелка, която би могъл да им даде, а той отговори троснато с „Нямам. Нищо нямам" и с видимо ядосано изражение напусна стадиона. Малко повече от час след това дойде и въпросният пост във Фейсбук, който веднага бе публикуван във форума на ЦСКА, където феновете оживено го коментираха, пише "Тема Спорт".

Ако Карачанаков остане със статут на резерва до зимата, е много вероятно да се раздели с ЦСКА.