Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе бесен на футболистите си, след загубата с 2:6 от Атлетико Паранензе. Срещата бе първа от турнира “Марбея Къп”, а младият специалист не спести нищо на своите подчинени.

„Не очаквах посредствен Лудогорец. Когато не влезеш в мача мотивиран и концентриран, когато мислиш, че можеш с половин усилие да победиш отбора, който е срещу теб, резултатът е това, което беше преди 15 минути“, заяви Петев след срещата.

„Не казвам, че отборът на Атлетико ни е надиграл чак толкова, но ключовият момент беше през първото полувреме, когато имахме възможност да поведем. А в рамките на минута и половина ни вкараха два гола. През втората част бяхме дезорганизирани във фаза защита. И получихме много лековати голове. Това не ми се понрави“, добави той.

„Основният извод е, че във всеки един мач трябва да подхождаш като за финал. Не мога да бъда доволен, след като сме загубили. Този мач го чаках от много време насам, още от контролата с Рубин, която пропадна. Защото малко като че ли звездоманията ни съпътства в последните месеци. Но ние продължаваме да се готвим за следващия мач. Надявам се да успеем да коригираме това отношение към самия мач. Допуснахме прекалено елементарни голове. Лошото е, че са доста голове. Но затова са тези контроли, за да извадим нужните поуки“, каза той.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ