Треньорът на "Ботев" (Пд) Вили Вуцов има да си връща на Георги Иванов-Гонзо. Преди шест години заради две дузпи Вуцов бе уволнен от "Герена".

На 9 август 2008-а в Сандански Гонзо пропусна от бялата точка и "сините" паднаха с 0:1 от Вихрен. Единствения гол тогава отбеляза Масена Моке също от дузпа. Ден след това специалистът попадна под обстрела на журналистите с тежки въпроси, които засегнаха дори облеклото му по време на двубоя. Наставникът се бе издокарал като на плаж. "Какво като съм бил с чехли. Все пак са "Хуго Бос" и струват 200 евро", изрепчи се в своя защита Вуцов-младши.

На 11 август, при откриването на общежитието за юношите на "Герена", Батков заяви, че и при провал срещу БАТЕ Борисов треньорът ще запази поста си. Гласът на адвоката обаче бе неуверен, а погледът му блуждаещ.

Четири дни след мача в Сандански Гонзо отново изпорти дузпа под ръководството на Вили Вуцов. На първия мач от плейофите с "трактористите" в София, загубен с 0:1, "сините" получиха право на наказателен удар. Определеният за изпълнение Николай Димитров-Хичо започна да се подготвя за него, когато Георги Иванов се намеси. Гонзо реши да поеме отговорност и да се реваншира за пропуска си няколко дни по-рано. Но не успя, защото пак се провали.

След края на мача Батков и охраната му пресякоха терена от "А" към "В" сектор, като с походката си босът видимо показа гнева си. Само две минути след това стана известно, че Вуцов е уволнен още в съблекалнята. Реваншът в Беларус бе воден от Емил Велев, а резултатът 1:1 означаваше, че "Левски" отпада.

Пропускът на Георги Иванов срещу Вихрен:


Пропускът на Георги Иванов срещу БАТЕ:



Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите