БЛИЦ СПОРТ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. С нас може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.

Акцентът днес е върху футболните мачове. На Евро 2016 предстои втория полуфинал между Германия и Франция. В Лига Европа ще се играят реванши от първия квалификационен кръг, като Славия ще брани минималния си успех с 1:0 от първата среща със Заглембе (Любин), а Берое гостува Радник (Биелина) след нулево равенство в първия мач.

Днес е вторият ден от европейското първенство по лека атлетика. В днешната програма има българско участие. В сутрешната сесия Георги Цонов, Момчил Караилиев и Златозар Атанасов участват в квалификацията на троен скок. Инна Ефтимова ще бяга в квалификациите на 100 метра. След обяда са финалите на Радослава Мавродиева (гюле), Мирела Демирева (скок на височина) и Ивен Лалова (200 метра).

Освен това с нас ще може да гледате мачовете от турнира от Големия шлем „Уимбълдън“, както и колоездачните обиколки на Австрия и Франция.

 

ТЕНИС
13:30 часа Турнир от Големия шлем „Уимбълдън“ - ТУК

КОЛОЕЗДЕНЕ
13:00 часа Обиколка на Австрия – ТУК
15:00 часа Тур дьо Франс – ТУК

ЛЕКА АТЛЕТИКА
11:00 часа Европейско първенство в Амстердам – ТУК
17:15 часа Европейско първенство в Амстердам – ТУК

ФУТБОЛ
14:30 часа (контрола) Гуангжоу – Шалке 04 – ТУК
17:00 часа (Лига Европа) Радник (Биелина) – Берое – ТУК
19:00 часа (Лига Европа) Заглембе (Любин) – Славия – ТУК
19:00 часа (контрола) Панатинайкос – Анкараспор – ТУК
19:30 часа (Лига Европа) Фола Еш – Абърдийн – ТУК
22:00 часа (Евро 2016) Германия – Франция – ТУК

 

 

ОЩЕ ФУТБОЛ, ТЕНИС, БАСКЕТБОЛ, ХОКЕЙ, МОТОРНИ И ДРУГИ СПОРТОВЕ: