Членът на сдружението „Бъдеще за Локомотив” д-р Костадин Думанов обяви, че са предвидени премии за футболистите на „Локо (Пловдив) и при добър резултат срещу Славия. Той подчерта, че обещаните парични стимули след равенството с "Левски" 1:1 са изплатени.

Думанов добави още, че търсенето на нов собственик или група собственици продължава с пълна сила и категорично каза, че ще се водят преговори, докато се даде гаранция за дългосрочната визия на клуба.

„Билетите за мача със Славия ще са от 7 и до 10 лв., като ще бъдат пуснати и пенсионерски по 2 лв. На стадиона ще работят всички входове. Ще работят всички каси да няма натрупване. Нашият призив е всички фенове да си купуват карти, това е безценно, така се помага на клуба. Ще има пунктове за тези карти.Искаме нашите фенове да бъдат ентусиазирани.

Така ще се стабилизира клуба. Сега всички сме обединени в обща идея да дадем клуба в добър вид на следващите собственици. Мачът с "Левски" помогна за по-голямата продажбата на картите. След равенството доста хора се обадиха сами и поискаха да купят карти”, коментира той.

„Премиите на футболистите след мача с "Левски" са по-високи, а не толкова, колкото се посочваха в пресата днес.  Предвидени са и при добър резултат със Славия.Трудно е положението.  Да се намират пари е сложно, но засега се справяме. Ще бъдем коректни. Това даже не е премия, а стимул за добре свършена работа”, добави членът на сдружението.