ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Любимецът на зрителите Ники Кънчев записа трудна победа в първата си седмица от играта на БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига, в която премери сили с Гери Дончева Янков.  

Красавицата се справи блестящо в предишния кръг, когато елиминира Алфредо Торес, но не успя да се задържи в играта и отпадна след загуба с 2-3 точки.

Ники Кънчев и Гери Дончева Янков трябваше да се справят с пет двубоя от родната еfbet Лига тази седмица:

Локо София -  Славия 1:0
Берое - ЦСКА 1948 1:3
ЦСКА - Спартак Вн 1:0
Арда - Левски 0:3
Ботев Пд - Локо Пд 1:1

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Играта започна добре за Ники Кънчев и той позна победата на Локо (София) над Славия, но не и крайния резултат, залагайки на 2:0, докато Гери Дончева Янков  предположи, че "белите" ще победят с 2:0.

Водещият на играта „Голямото преследване“ по Нова телевизия увели аванса си на 2-0 точки след победата на ЦСКА 1948 над Берое, но отново обърка крайния резултат и заложи на 2:0. Опонентката му отново бе далеч от целта и писа 2:1 за заралии.

И двамата нямаха проблем с успеха на лидера в класирането ЦСКА срещу последния в таблицата Спартак (Варна). Ники Кънчев заложи на 3:1, а Гери Дончева Янков на 2:0. И двамата взеха по точка, а резултатът от битката им стана 3-1 точки в полза на тв водещия.

Известният с пристрастията си към ЦСКА Ники Кънчев направи тотално грешна прогноза за първи път в играта, залагайки на 1:1 в мача на Левски с Арда, спечелен от "сините" с 3:0. Гери Дончева Янков можеше да обърне резултата, но взе само точка в играта ни БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига с прогнозата си 3:1 в полза на Левски.

При 3-2  точки в играта двамата се изправиха пред последната си среща - дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив. Гери Дончева Янков заложи на победа с 2:0 за Ботев, докато Ники Кънчев на 2:3 в полза на Локомотив.  Мачът обаче завърши без победител и така резултатът между двамата се запази (3-2).

Така Ники Кънчев продължава напред към 22-ия кръг на играта ни, а съперникът му в прогнозите ще стане ясен в следващите дни.

Битката в БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига ще се поднови в началото на април заради прекъсването на родното първенство за срещите на националните отбори по футбол. Нашите играят с Черна гора в Разград идния петък (24 март), а на 27-и гостуваме на Унгария.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК