ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов единствен от участниците в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ успа да познае точен резултат от съботните мачове от програмата на 33-ия кръг.

Опитният халф на "моряците" предвиди, че Манчестър Сити ще победи с 1:0 Челси в спора за място на финала на най-стария футболен турнир в света - ФА Къп. В герой за "гражданите" се превърна Бернардо Силва, който донесе успеха с гол в 84-ата минута. Така Панайотов добави три точки към актива си.

Ел Класико разцепи българския футбол

В другата съботна среща, прогнозирана от представителите на Efbet Лига - Унион (Берлин) - Байерн, никой не позна точния резултат. Баварците спечелиха с изразителното 5:1, като най-близо беше Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948), посочил 4:1. Всички участници в Звездната лига взеха по точка от този мач, след като бяха отписали Унион и бяха сигурни, че Байерн ще спечели.

Лидер в забавната ни игра с прогнози продължава да е Янис Карабельов. Халфът на Ботев (Пловдив) има 141 точки, втори е Илиян Стефанов (Левски, 134 т.), трети - Петър Дебърлиев (Хебър, 129 т.), а след тях с по 128 са Иван Коконов (Арда) и Алекс Колев (Крумовград).

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 33 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: