ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от златните момичета на художествената ни гимнастика Ренета Камберова оглави генералното класиране в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. 

Големият удар за красавицата стана факт, след като вчера тя позна още един точен резултат. Камберова правилно предвиди, че Лудогорец ще победи с 3:0 Хебър (Пазарджик), което й донесе три точки. Рени вече има общо 27 и стъпи на върха в забавната ни игра с прогнози. Красавицата свали от първата позиция Христина Христова от БНТ (с 24 т.).

Този уикенд Рени Камберова се конкурира с носителя на редица рекорди Кирил Николов-Дизела. Известният планински бегач и ориентировач не е загубил битката с бившата гимнастичка, която му води с 4:3 точки. Дизела поведе в дуела им, след като правилно прогнозира, че Пирин и Черно море ще завършат наравно. Водещият на подкаста "Леко бягане" очакваше 1:1 в срещата в Благоевград, която обаче приключи при нулево равенство, от което той взе една точка. Камберова пък беше посочила 2:1 за Пирин.

В третата среща от 28-ия кръг Левски - Берое двамата очакваха повече голове и победа на "сините". Футболистите на Николай Костов спечелиха само с 1:0, което донесе на Рени и Дизела по една точка. Камберова беше прогнозирала 3:1, а Николов 2:1.

Спорът им ще приключи днес, като за един от мачовете двамата посочиха еднакъв резултат - победа на Локомотив (Пловдив) с 2:1 срещу ЦСКА 1948. 

Решителна за съдбата им в играта ще бъде срещата между Арда и ЦСКА. Камберова очаква равенство 2:2, докато Кирил Николов прогнозира успех на ЦСКА с 1:0. 

Припомняме, че бившата националка по художествена гимнастика последователни елиминира четирима мъже - певците Дичо и Богдан Томов, боксовата звезда Даниел Асенов и един от най-интелигентните българи Пламен Младенов - популярен като Професора от тв играта „Голямото преследване“.

Вижте прогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов в 28 кръг – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!



Генералното класиране в Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ: