ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Издънките на Байерн и Барселона в съботната програма на 35 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ се оказаха сериозна изненада за футболните асове от българското първенство.

Единствен Бирсент Карагерен успя да познае точен резултат. 31-годишното дясно крило на ЦСКА 1948 правилно прогнозира, че Байерн ще направи пореден гаф през сезона и ще загуби с 1:3 гостуването си на Щутгарт. Капитанът на Славия Галин Иванов също предвиди победа на швабите и затова прибави точка в актива си.

Победата на Жирона с 4:2 над Барселона в каталунското дерби на Примера дивисион също беше неприятна изненада за участниците в играта, тъй като повечето бяха дали предпочитанията си на „блаугранас“. Само трима взеха точки от успеха на приятната изненада в испанското първенство и това са легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов, водещият реализатор в шампионата към момента Алекс Колев (Крумовград) и халфът на Ботев (Пловдив) Янис Карабельов, който увеличи на 11 точки аванса си на върха на класирането.

35-ия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ продължава и днес, като участниците са дали своите прогнози за две срещи от английската Висша лига (Челси – Уест Хям и Ливърпул – Тотнъм) и един двубой от италианската Серия „А“ (Рома – Ювентус).

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 35 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: