ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски понесе тежък удар от Арда и загуби второто си място в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Това става факт след края на мачовете от 35 кръг.

В неделя се проведоха три срещи от играта: Челси – Уест Хям (5:0), Ливърпул – Тотнъм (4:2) и Рома – Ювентус (1:1). Абсолютно всички участници взеха по точка от успеха на „сините“ в лондонското дерби от Висшата лига. Близка беше ситуацията от другия мач от английското първенство. Само Галин Иванов (Славия) и Петър Дебърлиев (Хебър) не бяха предвидили победа за Ливърпул и не добавиха точки към актива си.

Равенството между Рома и Ювентус беше изненада за повече от половината от участниците в Звездна лига. Петима обаче успяха да познаят точния резултат. Това са Александър Дюлгеров (Пирин), Янис Карабельов (Ботев Пловдив), Иван Коконов (Арда), Викторио Вълков (Берое) и Алекс Колев (Крумовград). Те взимат по три точки за правилната си прогноза. По една към актива си прибавят Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948) и Даниел Генов (Ботев Враца), които познаха, че двубоят между „вълците“ и „бианконерите“ ще завърши при равенство.

Точната прогноза на Иван Коконов му позволи да излезе на второ място във временното класиране на играта Звездна лига и да изпревари представителя на Левски Илиян Стефанов. Янис Карабельов от Ботев (Пловдив) пък се доближава до крайната победа, след като вече има аванс от 12 точки на първата позиция.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в Звездна лига за 35 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: