ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика Ренета Камберова започна бавно да си пробива път към върха на класирането в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

В 24-ия кръг тя победи певеца Дичо с резултат 7:6. Нейната победа беше предизвестена още преди изиграването на вчерашния мач между ЦСКА и Ботев (Пловдив) от 24 кръг на играта, спечелен от „червените“ с 4:0.

Двамата бяха дали напълно еднакви прогнози за крайния резултат на двубоя между „армейците“ и „канарчетата“ и така нямаше как олимпийската медалистка от Рио 2016 да бъде изместена от бившия вокалист на Д2. Дичо отпада от играта с 15 точки и остана в подножието на челната тройка на временното класиране.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Въпреки че приключи едва втората седмица на участието си в играта Ренета Камберова вече има 10 точки и се изкачи на девето място във временното класиране, но е само на една зад актьора Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала.

Зад гърба на бившата национална по художествена гимнастика остават много популярни фигури от обществения живот в България. Сред тях са актьорите Кристиян Милатинов и Тончо Токмакчиев, известните фигури от баскетбола Георги Младенов и Тити Папазов, както и певицата Теди Кацарова, спечелила първия сезон на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.