ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова и Кирил Николов-Дизела стартират втората си битка в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. 

Камберова и известният планински бегач и ориентировач завършиха с равни точки в миналия кръг и този уикенди ще направят нов опит някой от двамата да бъде краен победител и да елиминира другия. 

Програмата на 29-ия кръг на забавната ни игра започва с вечното дерби ЦСКА - Левски. Прогнозите на Рени и Дизела се различават. Красавицата трепери, тъй като очаква равенство, а Николов предвижда победа на "армейците". 

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

За втория съботен мач от програмата и двамата посочват успех на Ботев (Пловдив) срещу Славия. Кръгът включва още Хебър - Локомотив (Сф), Черно море - Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 - Арда.

Предстои да разберем дали Кирил Николов ще успее да спре победния марш на Камберова в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, след като красавицата последователни елиминира вече четирима мъже - певците Дичо и Богдан Томов, боксовата легенда Даниел Асенов и един от най-интелигентните българи Пламен Младенов – популярен като Професора от тв играта „Голямото преследване“. Рени оглави и генералното класиране, като преди 29-ия кръг има 27 точки.

Вижте кпрогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов в 29 кръг – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!