ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за интересен случай, при който любител на залозите не може да бъде спрян да следва страстта си дори от тежка болест, приковала го на легло.

68-годишният бивш зидар Тревър Джейкъбс печели 7000 паунда от залози на конни надбягвания, докато е настанен в клиника в тежко здравословно състояние. Неговият син Раян прави залога в букмейкърска къща вместо баща си.

„Санитарите дойдоха в стаята ми и изумени заявиха: „Ти не можеш да ходиш, не можеш да дишаш и едва говориш, а току що спечели 7000 паунда“, разказва Джейкъбс пред „Дейли Телеграф“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Жителят на Портсмут признава, че лекуващите го доктори са започнали да търсят съвети от него за залози на конни надбягвания.

През 2019 г. Тревър Джейкъбс става съсобственик на състезания кон Editeur Du Gite, който през този уикенд ще участва на известните състезания в Челтнъм.

Той е прикован на легло от миналото лято. След като се прибрал от голф ваканция в Белгия, той почувствал слабост в краката в дома си и едва стигнал до телефона, за да се обади на сина си Раян.

Джейкъбс е откаран в болница, като състоянието му рязко се влошило и бил поставен в изкуствена кома. Направената диагноза е ужасяваща – Синдром на Гилен-Баре. Това е автоимунно заболяване, което рязко поразява функциите на тялото, включително способността да се ходи и диша.

Оттогава Тревър Джейкъбс е настанен в интензивното отделение и поставен на апаратура за изкуствено дишане. Синът му Раян споделя, че в момента баща вече е откачен от машината, но трябва да остане в болница още няколко месеца.