ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Баскетболната легенда на ЦСКА от 90-те години на ХХ век Станислав Станков влиза в интересна битка срещу президента на баскетболния Левски Константин Папазов.

Двамата са съперници в 19-ия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където спорят в полето на прогнозите за изхода от мачовете в родния футболен елит.

Станислав Станков вече започна успешно участието си в играта, след като в предишния кръг елиминира известния журналист Исак Гозес. Сега обаче има срещу себе си човек, запознат с подробности за ситуацията в българския спорт.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Началото на дуела между двамата ще започне днес по обяд, когато в 12:30 часа Локомотив (София) приема Арда. Станков и Тити Папазов са дали прогнозите си за още два мача от днешната програма – домакинството на Черно море срещу Славия и гостуването на Левски във Враца на местния Ботев.

Битката между двамата баскетболни хора ще продължи и утре, когато първо ЦСКА 1948 е домакин на Крумовград, а след това ЦСКА приема Лудогорец в историческия последен мач в историята на стадион „Българска армия“ в настоящия му вид.

Вижте прогнозите на Станислав Станков и Тити Папазов от 19-ия кръг на играта – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!