Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков коментира загубата на тима си с 1:3 от Левски. "Пропуснахме дузпа и чисто положение, което ни лиши от възможността да водим с 3:0 още първото полувреме и мачът свършваше", каза спецът. 

"Допуснахме елементарна грешка при първия им гол, вторият не искам да го коментирам, а оттам отборът рухна. Не успяхме да повярваме повече в себе си, че може да направим нещо повече”, продължи Здравков.

„Тази игра се брои на голове. Вкарахме Левски под напрежение, а при втори гол щяха да са под още по-голямо. Вкарваме втори гол и мачът свършваше. За съжаление имаме и други добри полувремена и мачове, но не вкарваме. Затова и изпуснахме точки. Това при нас гранични не с нещастие, не с карък, а не знам с какво. Не подценяваме ситуациите, а по-скоро нямаме спокойствие", коментира треньорът на врачани.

„След като сме достигнали до четвъртфиналите за Купата на България, трябва да подходим сериозно. Не отписваме този мач или турнир. Трябва да дадем максимума от себе си”, каза Здравков по повод предстоящото гостуване на ЦСКА - на 18 март от 17:00 часа.

„Един мач е за Купата и всичко може да стане. При всички положения ще се постараем да изглеждаме, както днес по време на първото полвуреме”, обобщи Антони Здравков.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството