Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Футболната звезда Валери Божинов вече може да се смята за футболист на Ботев (Враца). Очаква се  нападателят по-късно днес да подпише до Нова година със скромния тим, където треньор е втория му баща Сашо Ангелов. На 29 август БЛИЦ СПОРТ първи писа, че Божинов ще се завърне в българския футбол, за да играе за Ботев (Враца) за по-малко пари и ще дебютира на 14 септември.

Божинов даде кратко интервю на живо в сутрешния блок на Нова телевизия, в което призна, че идва във Враца не заради пари и добри условия на живот, а заради любовта си към футбола.

"Дойде време да му се отплатя за това, което направи за мен в миналото. Не мисля, че е крачка назад. Съдбата си знае работата. Тук съм, за да помагам на Ботев (Враца).

Тук е като в Ню Йорк в сравнение с града, в който живях в Китай. Тук има хубава природа и трябва да я пазим и да сме един ни. Съединението прави силата. Тук съм, за да работя, а не заради друго. Трябва да оставим сърце и душа за този отбор и феновете. Ще живея във Враца, аз проблеми нямам с това", коментира Божинов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019