Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес изрази задоволството си от спечелената точка срещу Левски след равенството 0:0 на "Герена". Двата тима пропуснаха по една дузпа.

„Както казах и преди - гледаме да вземем точка или три точки. По-добре е, отколкото нула. Момчетата се раздадоха. Трудът на момчетата и късметът ни покриха. Ботев (Враца) показа, че има потенциал. Разбира се, че Левски създаде повече положения от нас, но ако гледаме реално, имаме две-три чисти ситуации, а и дузпа. Можеше по-добре да развием ситуациите. Тръгваме си доволни с една точка от „Георги Аспарухов“. Стамен Белчев е работил с млади и много добре знам какво харесват те. Те обожават да играят по крилата. На това може да се противодейства с добро позициониране. Хората трябва да си покриват зоната. Допуснахме грешка при тези ситуации“, сподели Даниел Моралес след мача.

„Знам, че няма как да играеш футбол без напрежение. Футболистите трябва да свикнат с това нещо и за това им се плаща. За съжаление, нямаме победа от много време. Знаем, че тези момчета се опитват да играят. Ръководството ни подкрепя. Благодарен съм на клуба и моите състезатели“, добави наставникът на тима от Враца.