Треньорът на Левски Станимир Стоилов беше много разочарован от равенството 0:0 с Ботев (Враца) в последния мач от 15-ия кръг на efbet Лига и заяви, че "сините" съвсем са се разпаднали заради контузии, а ако нещата продължат така, съвсем ще окапят.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Той сподели, че има много забележки към представянето на играчите си през първото полувреме. Стоилов също така допълни, че той е определил Борислав Цонев да изпълни дузпата за "сините", която обаче халфът на столичани пропусна.

"Не сме доволни от резултата. Имам забележки към началото на мача, когато стартирахме доста разконцентрирано. След 30-ата минута и след второто полувреме имахме преимущество на терена и повече положения, но не успяхме да ги реализираме. За съжаление такива неща се случват във футбола", каза той след двубоя.

"Трябва ни по-голяма увереност и шанс при завършващия удар. Трябва да се работи и да се търси по-голямо самочувствие. Не мога да кажа нищо конкретно за състоянието на Георги Миланов. До няколко дни ще стане ясно колко е сериозна. Ще трябва да се справяме без основни футболисти", добави специалистът.

"Разпаднахме се тази седмица заради травми. То се видя и първите 20-30 минути. След това отборът се събра и показа добро ниво, но чак през второто полувреме. Винаги съм доволен, когато има повече мачове. Надявам се да се подобряваме с всеки двубой. Имаме доста контузени, дано да ги възстановим. Ако продължат травмите, съвсем ще окапем. Дано всеки, който влезе на тяхно място да се представи на ниво. Аз определям кой да изпълни дузпата. Вината е изцяло моя. Смятам, че грешката бе моя", коментира още Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022